مزایای هوشمند سازی ادارات
پیشرفت علم و تکنولوژی گام های مهم تری در زمینه هوشمند سازی خانه ها و اماکن دیگر برداشته است. هوشمند سازی ادارات و شرکت ها، با تغییرات و پیشرفت هایی که داشته است، مزایای آن را روز به روز ارتقاء می بخشد. افزایش مزایای هوشمند سازی ادارات یکی از مهم ترین دلایل استفاده از این تجهزیات کاربردی و مدرن هستند. شناخت کافی از این مزایا، مشتریان زیادی را به داشتن این تجهزیات مشتاق تر خواهد کرد. در این مقاله قصد داریم با بررسی مزایای هوشمند سازی ادارات و همچنین نحوه اجرای آن در این مکان ها، شما را بیشتر با هوشمند سازی ادارات آشنا کنیم. برای دریافت اطلاعات افزون تر، تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
هوشمند سازی ادارات چیست؟
هوشمند سازی ادارات در ساختمان اصلی محل انجام کار و نواحی اطراف ساختمان، انجام می شود. هوشمند سازی اهداف مهم و تاثیرگذاری را دنبال می کند که مهم ترین هدف آن، دقیق تر، سریع تر و مفیدتر انجام دادن کارها توسط کارمندان اداره یا شرکت هوشمند سازی شده است. با هوشمند سازی ادارات، اغلب کارها به صورت خودکار و از قبل تنظیم شده، انجام می شوند و در این شرایط از بسیاری پارامترهایی همچون زمان و انرژی صرفه جویی خواهد شد. برای استفاده از این تکنولوژی مدرن، از متخصصان و مشاوره های مرتبط با این زمینه باید کمک گرفت تا تمامی مراحل برنامه به بهترین شکل ممکن برنامه ریزی شوند.

مزایای هوشمند سازی ادارات
مهم ترین مزایای هوشمند سازی ادارات
برای هوشمند سازی ادارات از دستگاه ها و تجهیزات مختلفی استفاده می کنند. این دستگاه ها، راحتی و سهولت موثری در روند کارهای اداری دارند و با برنامه ریزی های دقیق تر، کنترل بیشتری در تمامی کارهای ساختمان و افراد داخل آن خواهد شد. مزایایی که هوشمند سازی ادارات به همراه دارد، بسیاری از مدیران دولتی و غیر دولتی را به اجرای این نوع سیستم برنامه ریزی راغب تر کرده است. در ادامه بررسی کاملی درباره مهم ترین مزایای هوشمند سازی ادارات خواهیم داشت.
- کاهش مصرف انرژی
با استفاده از پریزهای هوشمند، میزان مصرف انرژی هر وسیله برقی مانند کامپیوترها و… سنجیده می شود. در این صورت می توان نسبت به نعویض یا تعمیر وسیله های پر مصرف انرژی اقذام کرد. از طرفی دیگر با شناسایی نور و دمای هوای محیط ساختمان به کمک سنسورهای نور و دما می توان پی به میزان نور و دمای ساختمان برد و با اقدامات به هنگام از اتلاف گرما، سرما و انرژی صرفه جویی کرد.
- صرفه جویی در زمان
با هوشمند سازی ادارات بسیاری از کارها بدون فوت وقت و در سریع ترین زمان انجام می شود. پیام رسان های هوشمند، آسانسورها، درب های اتوماتیک و… از جمله تجهیزاتی هستند که برخی از کارهای اداری را تسریع می بخشند. با جایگزین کردن کارهای کنترلی و برنامه ریزی شده به جای کارهای دستی می توان در وقت و زمان صرفه جویی کرد.
- افزایش ایمنی ساختمان
در هوشمند سازی ادارات از انواع سنسورهای نشت گاز، آب، دود و… استفاده می کنند. به کار افتادن به موقع این سنسورها در مواقع ضروری می تواند ایمنی ساختمان را به حد زیادی بالا ببرد. همچنین دستگاه شناسایی اثر انگشت از ورود افراد ناشناس و سودجو به ساختمان جلوگیری می کند. دستگاه های مختلف دیگر از جمله دوربین های مدار بسته هوشمند و… می توانند امنیت ساختمان را افزایش دهند.
- افزایش بازدهی کاری کارمندان
با در نظر داشتن صرفه جویی در زمان با استفاده از هوشمند سازی، وقت کارمندان با انجام بخشی از کارها تلف نمی شود. با ذخیره کردن این وقت، تمرکز بیشتری در انجام امور مربوط به پارامتری های ضروری صرف می شود. از این رو با کاهش نیروی انسانی و جلوگیری از خستگی کاری زیاد، بازدهی کاری کارمندان افزایش پیدا می کند.
- رفاه و آسایش
تجهیزات و دستگاه های هوشمند با برنامه ریزی هایی که در سیستم های کامپیوتری یا گوشی های موبایل اجرا می شوند، راه اندازی و کنترل از راه دور آسان و راحتی دارند. در نتیجه با لمس یا فشار دادن یک دکمه و بدون انجام کار فیزیکی می توان بسیاری از کارهای ساختمان اداری را پیگیری کرد.
روش اجرای هوشمند سازی ادارات
اجرای هوشمند سازی ادارات بهتر است توسط متخصصان با تجربه و شرکت های با سابقه انجام شود. این شرکت ها تمامی پیشنهادهای لازم برای ارتقاء تکنولوژی های مرتبط با ساختمان اداری را با ارائه مزایای آن، برای مشتریان توضیح خواهند داد. سیستم های مختلفی در ادارات می توانند هوشمند سازی شوند که از جمله این سیستم ها عبارتند از:
- تنظیم سیستم دمای هوشمند
با تنظیم سیستم دمای هوشمند، بدون دسترسی فیزیکی به دستگاه های تهویه مطبوع و سیستم های گرمایشی و سرمایشی، دمای محیط را به سطح دلخواه خود رساند. همچنین سنسورهای دما، با گرم تر شدن هوای محیط، سیستم سرمایشی و با سردتر شدن هوای محیط، سیستم گرمایشی را راه اندازی می کنند. در طی شبانه روز دما را می توان از راه دور کنترل و تنظیم کرد.
- تنظیم سیستم روشنایی هوشمند
با تنظیم سیستم روشنایی هوشمند، تمامی لامپ ها با روشنایی محیط خاموش و با تاریک شدن محیط اتاق یا ساختمان روشن می شوند. همچنین با استفاده از اپلیکشن های نصب شده روی کامپیوتر یا موبایل، می توان لامپ های محل مورد نظر را بدون حضور یافتن در آن مکان خاموش یا روشن کرد. تنظیم رنگ و شدت روشنایی لامپ ها نیز از این طریق قابل تغییر هستند.
- تنظیم سیستم ایمنی هوشمند
استفاده از سنسورهای هوشمند نشت دود، دما، برق، آب، گاز و… از ضروری ترین تجهزیات هر ساختمانی است. قفل های هوشمند، دوربین های مدار بسته، سنسورهای باز و بسته کردن درب ها و پنجره ها از جمله مواردی هستند که در تنظیم سیستم ایمنی هوشمند در نظر گرفته می شوند. برای مثال درب ورودی اصلی را می توان با لمس کردن دکمه ای در موبایل، بست یا باز کرد.

مزایای هوشمند سازی ادارات
سخن پایانی
در مطالب فوق در مورد مزایای هوشمند سازی ادارات بررسی کاملی داشتیم. از مهم ترین فواید هوشمند سازی ادارات می توان به افزایش ایمنی، کاهش مصرف انرژی و زمان، افزایش بازدهی کاری کارمندان و راحتی بیشتر اشاره داشت. خانه هوشمند کوییک لینک، با هدف اتصال سریع، طراحی منحصربه فرد و اقتصادی و با داشتن کادری و مجرب، تجهیزات مرغوب و با کیفیتی را در طراحی هوشمند سازی مکان های مورد نظر، استفاده می کند. در خانه هوشمند کوییک لینک با بهره بردن از فن آوری نوین دنیا و مشاوره های مفید و موثر می توانید مکانی امن و مدرن داشته باشید.