معرفی جدیدترین تجهیزات هوشمندسازی خانه
تجهیزات هوشمندسازی خانه نقش بسیار مهمی در ایمنی و سهولت زندگی دارند. با وجود تجهیزات هوشمند می توان یک خانه معمولی را به یک خانه کاملاً ایمن با حریم خصوصی تبدیل کرد. این تجهیزات می توانند کنترل سیستم روشنایی، امنیت، دمای خانه و… را بر عهده بگیرند. اگر با تجهیزات جدید در هوشمندسازی خانه آشنایی ندارید، حتماً در ادامه همراه ما باشید.
خانه هوشمند چیست؟
خانه هوشمند به محلی گفته می شود که تمامی لوازم و دستگاه ها به صورت خودکار و حتی از راه دور با اتصال به اینترنت و تلفن همراه یا دستگاه های شبکه ای دیگر کنترل شوند. اغلب دستگاه هایی که امروزه در بازار وجود دارند همگی به واسطه اینترنت به یکدیگر متصل می شوند تا کاربر بتواند عملکردهایی مثل تنظیم دما، امنیت خانه، روشنایی و سینمای خانگی را از راه دور مدیریت کند. همان طور که می دانید امروزه شاهد پیشرفت تکنولوژی در کارهای روزمره هستیم و در واقع با هوشمندسازی خانه به واسطه همین تکنولوژی، زندگی برای بشر راحت تر شده است. در حالت کلی تجهیزات هوشمندسازی خانه در دو دسته سیمی و وایرلس یا بی سیم جای می گیرند که در ادامه هر کدام از این موارد را بررسی خواهیم کرد.

معرفی جدیدترین تجهیزات هوشمندسازی خانه
هوشمندسازی خانه با تجهیزات بی سیم
امروزه بسیاری از وسایلی که با آن ها سر و کار داریم قابلیت اتصال به وای فای دارند؛ زیرا با وجود اینترنت کار بسیار آسان می شود. وای فای در فناوری اتوماسیون خانگی نیز راه یافته و توانسته خانه های سنتی را به خانه های مدرن و هوشمند تبدیل کند. این اتوماسیون بی سیم به بشر اجازه می دهد تا بتواند کارهای جزئی را سریع تر، راحت تر و حتی از راه دور نیز انجام دهد. سیستم هوشمند بی سیم انواع مختلفی دارد که معروف ترین آن ها عبارتند از:
• Zway
• ZigBee
• Bluetooth
• WiFi
• Wemo
• Nest
در میان موارد ذکر شده وای فای مقرون به صرفه تر است و دسترسی به آن برای تمامی افراد میسر خواهد بود؛ به همین خاطر در اکثر لوازم هوشمند خانگی این قابلیت وجود دارد. مواردی که در ادامه معرفی می کنیم از جمله تجهیزاتی هستند که در آن ها از قابلیت بی سیم برای هوشمندسازی استفاده شده است.
-
ترموستات های هوشمند
ترموستات های هوشمند از تجهیزات بسیار کاربردی در خانه های مدرن هستند که می توانند به صورت خودکار دمای اتاق را تنظیم کنند و اگر در خانه نباشند هم از راه دور قابل تنظیم است و تا حد زیادی در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد کرد.
-
چراغ های هوشمند
چراغ های هوشمند مانند ترموستات های هوشمند عمل می کنند؛ یعنی به محض ورود شخص به محیط روشن می شوند و زمانی که کسی داخل اتاق یا خانه نباشد به طور کامل خاموش خواهند شد. همین امر باعث صرفه جویی در مصرف برق می شود. لازم به ذکر است که این چراغ ها از راه دور نیز خاموش، روشن یا کم نور خواهند شد.
-
دوربین های امنیتی
این نوع دوربین های هوشمند به سادگی می توانند تمام رفت و آمد به خانه شما را ثبت کنند. زمانی که حرکتی را در خانه تشخیص دهند به صورت خودکار برای شما اعلان ارسال می کنند. این سیستم از راه دور کار می کند و در واقع زمانی که حتی در یک شهر دیگر هستید می توانید امنیت منزل خود را کنترل کنید؛ همچنین دوربین های هوشمند کلیپ های ویدیویی از فضای موردنظر ثبت می کنند و آن را برای شما می فرستند. در مدل های جدیدتر نیز می توانید با فردی که شناسایی کردید از راه دور صحبت کنید.
هوشمندسازی خانه با تجهیزات با سیم
در این نوع تکنولوژی تجهیزات هوشمندسازی خانه به وسیله دستگاه کنترل مرکزی، هاپ یا گیت وی به واسطه سیم کار می کنند. برای مثال پروتکل ارتباطی KNX برای پیاده سازی و اجرا نیاز به اتصال سیم دارد. در این نوع وسایل برای سیم کشی باید هزینه کنید؛ بنابراین نصب آن نسبت به تجهیزات بی سیم اصلا مقرون به صرفه نیست. جالب است بدانید که صرفه جویی در انرژی و بازدهی تجهیزات بی سیم نسبت به این نوع تجهیزات بیشتر است.
دلیل استفاده از تجهیزات مختلف برای هوشمندسازی خانه چیست؟
طبق تحقیقاتی که از سال ۲۰۱۴ در دولت آمریکا انجام شده است، تقریباً ۲۵ درصد انرژی مصرفی در منازل غیرضروری است. در واقع هوشمندسازی خانه از اتلاف انرژی جلوگیری می کند و مصرف آن را به مقدار ۳۰ درصد کاهش می دهد. این کاهش ۳۰ درصدی می تواند تا حد بسیار زیادی در مصرف انرژی کشور نیز صرفه جویی کند. در انگلیس مردم حداقل از دو محصول هوشمند در خانه استفاده می کنند که این عدد رو به افزایش است؛ زیرا نیازهای امروزه بشر تنها با تکنولوژی برطرف می شوند.
همه ما در زندگی روزمره خود شاهد تجهیزات هوشمند مختلف هستیم که ساده ترین آن ها گوشی موبایل است. همان طور که با یک گوشی موبایل می توانید با افراد دیگر در کشورهای مختلف در ارتباط باشید، با وجود خانه هوشمند نیز از یک کشور دیگر و راه دور می توانید وسایل منزل را مدیریت کنید. به عنوان مثال در یک خانه هوشمند شما می توانید پیش از ورود به خانه سیستم سرمایش را روشن کنید تا وقتی رسیدید محیط خنک باشد. یا اگر قرار است چند روز به سفر بروید می توانید چراغ ها را در شب روشن کنید که در روز به صورت خودکار خاموش شوند. با این کار نبود شما در چند روز احساس نمی شود؛ بنابراین تا حد زیادی احتمال سرقت را کاهش می دهد.
نقش تجهیزات در تعیین هزینه هوشمندسازی خانه
همان طور که در مطالب فوق ذکر شد هوشمندسازی خانه به دو صورت با سیم و بدون سیم انجام می شود. هوشمندسازی با سیم به خاطر وجود مراحل مختلف برای سیم کشی هزینه های بیشتری به همراه خواهد داشت. در حالی که هوشمندسازی بدون سیم هزینه های جانبی دیگری ندارد و فقط شما برای خرید و نصب آن هزینه می کنید. البته نوع وسایلی که انتخاب می کنید تا در خانه خود از آن ها بهره ببرید نیز در تعیین قیمت نهایی تأثیر گذار هستند. به عنوان مثال یخچال هوشمند هزینه بیشتری نسبت به دستگیره هوشمند دارد؛ در نتیجه برای اطلاع از هزینه و قیمت نهایی لازم است ابتدا نیاز منزل خود را تشخیص دهید و متناسب با آن اقدام به خرید کنید.

معرفی جدیدترین تجهیزات هوشمندسازی خانه
هوشمندسازی خانه توسط تیم حرفه ای کوییک لینک
هوشمندسازی خانه باید با نهایت دقت و علم کافی انجام شود تا تمامی تجهیزات و دستگاه ها عملکرد مناسبی داشته باشند. به همین خاطر حتماً هوشمندسازی منزل خود را به افراد کاربلد و حرفه ای بسپارید تا خیالتان از بابت کیفیت کار راحت باشد. تیم حرفه ای کوییک لینک با جدیدترین تجهیزات هوشمندسازی خانه می توانند این کار را برای شما انجام دهند. چنانچه در این زمینه نیاز به کسب اطلاعات بیشتر دارید می توانید با کارشناسان مجموعه کوییک لینک در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.