برد هوشمند چیست؟
پیشرفت علم تکنولوژی در ساده ترین ابزارهای کاربردی نیز تاثیر قابل توجهی داشته است. یکی از این ابزارهای پرکاربرد، برد هوشمند است که در فضاها و محیط های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده ساده و آسان و هوشمندانه از بردها و تخته ها، مزایای به سزایی در فرآیند دوره های آموزشی و نمایشی به همراه خواهد داشت. شاید برخی از افراد با انواع بردهای هوشمند و کاربردهای آن ها در زمینه های مختلف آشنایی نداشته باشند. در این مقاله قصد داریم با معرفی برد هوشمند به بررسی انواع، نحوه استفاده، کاربردها و مزایای این نوع بردها بپردازیم. برای آشنایی بیشتر با نحوه سفارش و خرید برد هوشمند، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
معرفی برد یا تخته هوشمند
برد هوشمند با نام های مختلف E-board ، تخته هوشمند، وایت برد، اسمارت برد یا تخته الکترونیکی شناخته می شود. این تخته ها در ابعاد مختلف تولید می شوند و در برخی موارد نیز می توان ابعاد مورد نظر برد هوشمند را برای تولید، سفارش داد. مهم ترین کاربرد و موارد استفاده از بردهای الکترونیکی، سیستم های آموزشی هستند. سیستم آموزشی به دلیل اهمیت بسیار زیادی که دارد، از هر نوع ابزار پیشرفته و کاربردی برای ارتقاء و رشد فرآیند آموزشی استفاده می کند. امروزه این نوع تخته ها با داشتن کیفیت بالا و استفاده ساده و آسان، جایگزین مناسبی برای تخته سیاه های قدیمی و سنتی هستند. توصیه می شود، تهیه و خرید برد هوشمند از مراکز معتبر و استاندارد انجام شود.

برد هوشمند چیست
انواع برد هوشمند
بردهای هوشمند براساس تکنولوژی و عملکردی که دارند، در دو گروه اصلی لمسی و مگنتی دسته بندی می شود. انتخاب نوع برد هوشمند بر مبنای نوع استفاده در محیط مورد نظر انجام خواهد شد. همچنین نوع اتصال به کامپیوتر، پروژکتور و سایر وسیله های جانبی در انواع برد هوشمند متفاوت است. در این بخش از مطلب به بررسی و معرفی انواع برد هوشمند می پردازیم.
-
برد هوشمند لمسی
بردهای لمسی همان بردهای الکترونیکی هستند که اساس کار آن ها به کمک مادون قرمز است. در این نوع بردها، تخته به عنوان یک صفحه لمسی عمل می کند. ورق گالوانیکی، فوم فشرده و روکش پلاستیکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده یک تخته لمسی هوشمند هستند.
-
برد هوشمند مگنتی
این نوع بردها همان طور که از نامشان مشخص براساس تکنولوژی اکترومغناطیسی تولید می شوند و به صورت یک کاربره می توان از برد هوشمند مگنتی استفاده کرد. سرعت بالای نوشتاری به کمک قلم های مخصوص، دقت و ظرافت بیشتری به این بردها می بخشد. برد مگنتی از ورق گالوانیکی در پشت، فوم فشرده در سطح میانی و ورق استیل با روکش پلاستیکی تشکیل یافته است. این نوع بردها محبوبیت بیشتری نسبت به بردهای لمسی دارند.
عملکرد و نحوه استفاده از برد هوشمند
برد هوشمند در کنار لوازم جانبی مانند قلم، نرم افزار، پروژکترو و کامپیوترها، تبدیل به یک سیستم کامل می شود که به راحتی می توان از آن استفاده کرد. این لوازم به وسیله کابل ها و یو اس بی ها به یکدیگر متصل می شوند و یک تصویر را به نمایش می گذارند. از نرم افزارها برای ساختن تصویرهای ارسالی و همچنین ذخیره و انعکاس تغییرات مورد نظر استفاده می کنند. برای وارد کردن اطلاعات روی برد هوشمند می توان به سادگی با لمس انگشتان این کارها را انجام داد. نوشتن یا طراحی روی سطح برد هوشمند، با بالاترین سرعت و کمترین خطا از طرف کاربران خواهد بود. به طوری که با یک اشاره می توان ویرایش یا اصلاحات را لازم روی برد انجام داد.
کاربردهای برد هوشمند
همان طور که پیش تر گفته شد، استفاده های متفاوتی از یک برد هوشمند می توان داشت و مهم ترین و اصلی ترین کاربرد تخته هوشمند، بخش سیستم آموزشی عنوان می شود. به همین دلیل است که بیشتر افراد با شنیدن نام برد هوشمند، ناگزیر به یاد کلاس های آموزش و تخته می افتند. در ادامه به سایر موارد استفاده و کاربردهای برد هوشمند اشاره خواهیم داشت.
- در استودیوهای پخش برای به نمایش گذاشتن محتواهای چند رسانه ای
- دفاتر وزرا و مدیران اجرایی
- سالن های ترمینال یا فرودگاه
- فروشگاه های بزرگ و کوچک
- متروها
- سالن های کنفرانس یا جلسه
- غرفه های نمایشگاهی
- کلاس های آموزشی مدرسه یا سایر یادگیری ها
مزایای برد هوشمند
یکی از مهم ترین دلایلی که بیشتر معلم ها یا اساتید تمایل به استفاده از بردهای هوشمند دارند، وجود مزایای خوب این نوع بردها در مقایسه با بردهای قدیمی است. از جمله مزایای برد هوشمند عبارتند از:
• امکان اتصال به کامپیوتر برای دسترسی آسان داشتن به فایل های و داده های مختلف
• امکان اتصال به پروژکتورهای بسیار بزرگ برای نمایش دادن بزرگتر هر نوع اجرا روی برد
• امکان ذخیره سازی یا اشتراک گذاری اطلاعات
• استفاده آسان از برد با قلم یا دست به طور لمسی
• بالا بودن کیفیت نمایش تصاویر به دلیل بالا بود میزان رزولوشن آن ها
• دارای نصب راحت و ساده
• صرفه جویی داشتن در وقت
• کاهش دادن آلودگی های محیط زیستی
معایب برد هوشمند
ابزار هوشمند و وسیله های تبعیت کننده از تکنولوژی نوین، در کنار مزایای مطلوب و قابل توجهی که دارند، از برخی از معایب و مشکلاتی نیز برخوردار هستند. گرچه این معایب در مقایسه با مزایای آن ها بسیار ناجیز به نظر می رسند؛ اما لازم است مصرف کنندگان این لوازم در مورد این معایب آشنایی کامل داشته باشند. از جمله معایب بردهای هوشمند عبارتند از:
- دارای استهلاک بالا
- دارای قیمت بالاتر نسبت به بردهای قدیمی
- نیاز به مراقبت های بیشتر و دقیق تر
- از بین رفتن کیفیت قلم های مورد استفاده در این بردها به مرور زمان
- دارای هزینه های بالا برای تعمیر یا تعویض قطعات آسیب دیده
قیمت برد هوشمند
هزینه ای که برای خرید برد هوشمند پرداخت می شود به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. نمی توان برای تمامی بردها، قیمت مشخصی بیان کرد. از جمله فاکتورهای موثر در قیمت برد هوشمند عبارتند از:
• اندازه و ابعاد برد هوشمند
• نوع برد هوشمند
• تعداد قلم های مورد استفاده روی برد هوشمند

برد هوشمند چیست
خرید برد هوشمند
در مطالب فوق به بررسی انواع برد هوشمند و همچنین مزایا و کاربردهای این نوع تخته ها پرداخته شد. کیفیت بالا، امکان اتصال به کامپیوتر و پروژکتور، نصب آسان، استفاده به شکل لمسی، صرفه جویی در وقت و ذخیره و اشتراک گذاری اطلاعات از جمله مزایای بردهای هوشمند محسوب می شوند. خانه هوشمند کوییک لینک، با هدف اتصال سریع، طراحی منحصربه فرد و اقتصادی و با داشتن کادری مجرب، تجهیزات مرغوب و با کیفیتی را در طراحی هوشمند سازی مکان های مورد نظر، استفاده می کند. شما می توانید برای خرید انواع برد و تخته هوشمند به سایت خانه هوشمند کوییک لینک مراجعه کنید. در خانه هوشمند کوییک لینک با بهره بردن از فن آوری های نوین دنیا می توانید خانه ای امن و مدرن داشته باشید.