انواع پرده هوشمند

یکی از جالب ترین و پرکاربردترین وسیله های برقی مورد استفاده در خانه هوشمند، پرده های هوشمند هستند. این پرده ها از لحاظ نحوه باز و بسته شدن در انواع مختلف دسته بندی می شوند. پرده های هوشمند به دلیل مزایای قابل توجهی که دارند، از محبوبیت ویژه ای برخوردار هستند و از طرفی، یک طراحی دکوراسیون خاصی به محیط پیرامون خود می بخشند. در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع پرده هوشمند و همچنین مزایای آن ها بپردازیم. برای آشنایی بیشتر با نحوه نصب و کنترل پرده هوشمند، توصیه می کینم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

پرده هوشمند چیست؟

به پوشش های برقی که مقابل پنجره ها یا درهای شیشه ای نصب می شوند و از طریق کنترل ریموت، باز و بسته می شوند، پرده های هوشمند گفته می شود. این نوع پرده ها، علاوه بر ریموت کنترل، توسط اپلیکیشن ها و تلفن همراه نیز قابل هدایت و دسترسی هستند. پرده های هوشمند در رنگ های متنوع و انواع مختلف تولید می شوند و محیط های مختلفی مانند منازل مسکونی، شرکت های خدماتی، هتل ها، تالارها و سالن های بزرگ قابل استفاده هستند. تنظیمات اعمال شده روی این نوع پرده ها براساس زمان بندی دلخواه یا میزان نور محیط می تواند باشد. به طوری که برخی کاربران با استفاده از ریموت کنترل و سایر تنظیمات به شکل خودکار انجام می شوند.

انواع پرده هوشمند

انواع پرده هوشمند

انواع پرده هوشمند

پرده به عنوان یک وسیله تزئینی و کاربردی، تاثیر بسیار زیادی در طراحی دکوراسیون یک اتاق دارد. طراحی دکوراسیون نیز بر حسب سلیقه و انتخاب مشریان انجام می شود. به همین دلیل پرده ها در انواع مختلف و متنوع از سوی تولیدکنندگان پرده هوشمند در اختیار مشتریان قرار داده می شوند. در این بخش از مطلب به رایج ترین انواع پرده هوشمند می پردازیم.

  • پرده های رولی هوشمند

پرده های رولی به شکل پرده های عمودی هستند و نحوه باز و بسته کردن آن ها، از بالا به پایین یا از پایین به بالا است. پارچه مورد استفاده در این نوع پرده های هوشمند، به طور اتوماتیک روی لوله نصب شده در بالای درب یا پنجره، جمع می شود. موتور پرده های رولی در قسمت بالایی لوله پرده نصب می شود و در بیشتر موارد، پارچه آن ها بدون چین خوردگی ومدل است.

  • پرده های کنار باز شو هوشمند

پرده هایی که از قدیم تاکنون در منازل استفاده می شود، به شکل افقی بسته و باز می شوند. می توان با نصب موتور برقی روی این پرده های حریری یا پارچه ای، آن ها را به پرده های هوشمند از نوع کنار باز شو تبدیل کرد. در این نوع پرده ها، برحسب سلیقه می توان از چین خوردگی ها و مدل های پیله ای ریز و درشت نیز استفاده کرد.

  • پرده های هلندی هوشمند

پرده های هلندی در زیر گروه پرده های عمودی قرار دارند و نحوه باز و بسته شدن آن ها نیز به همین شکل است. با این تفاوت که در پرده های هلندی می توان میزان نور ورودی را کم یا زیاد کرد. به همین دلیل است که این نوع پرده های هوشمند با نام پرده های سایه روشن نیز شناخته می شوند.

مزایای استفاده از پرده هوشمند

برای شناخت و بررسی مزایای پرده های هوشمند، این نوع پرده ها را با پرده های معمولی و سنتی مقایسه می کنند. بدیهی است که با هوشمند سازی پرده ها، امکانات و مزایای جدیدتر و بیشتری به دست خواهد آمد. از جمله این مزایا و امکانات عبارتند از:
• ساده و آسان شدن باز و بسته کردن پرده های عمودی و افقی از طریق ریموت کنترل هوشمند یا اپلیکیشن های نصب شده روی تلفن همراه
• توانایی تنظیم باز و بسته شدن پرده با میزان نور طبیعی محیط، روش و خاموش شدن لامپ اتاق یا تنظیم زمان بندی
• پوشش دادن قسمت هایی از پنجره بدون دسترسی یا دسترسی دشوار
• افزایش امنیت منزل در زمان ترک خانه برای مسافرت باز و بسته کردن پرده های خانه به وسیله کنترل از راه دور و فریب دادن سارقین
• کاهش مصرف انرژی با بسته شدن خودکار پرده های هوشمند در زمان های کاهش دما به عنوان یک عایق بندی ضخیم
• باز شدن خودکار پرده ها به هنگام ورود به خانه و بسته شدن آن ها به محض خارج شدن از خانه

کنترل پرده هوشمند

مهم ترین گزینه ای که مرحله هوشمند سازی پرده های هوشمند را تکمیل می کند، کنترل این نوع پرده ها است. بسته به میزان استفاده از پرده ها و خواست مشتریان از دو نوع روش برای کنترل پرده های هوشمند استفاده می کنند. از جمله این دو روش عبارتند از:

  • ریموت کنترل

یکی از روش های ساده برای تنظیم و کنترل کردن پرده های هوشمند، استفاده از ریموت کنترل های کوچک و دستی است. از معایب این ریموت ها می توان به گم شدن آن ها یا گذاشتن در محلی و فراموش کردن محل آن باید اشاره کرد.

  • اپلیکیشن

از پیشرفته ترین و همیشه دسترس ترین روش های کنترل پرده های هوشمند استفاده از اپلیکیشن های مخصوص است. با نصب این اپلیکیشن ها روی تلفن همراه یا سیستم کامپیوتر خود می توان به راحتی از طریق مسافت های بسیار دور، پرده ها را کنترل کرد.

نحوه نصب پرده هوشمند

پرده های هوشمند در اندازه های کوچک و بزرگ طراحی می شوند و به ویژه برای باز و بسته کردن پرده های بزرگ، عملکردی بسیار هوشمندانه دارند. برای این نوع پرده ها از منبع تغذیه هایی با کارکرد مداوم استفاده می کنند. در بیشتر موارد برخورداری از موتورهای سیمی این قابلیت را فراهم می کند تا پرده های هوشمند با سایر وسیله های هوشمند موجود در خانه هماهنگ عمل کنند. برخی منبع های انرژی موتور از نوع منبع باتری انتخاب می شود تا در صورت قطعی برق نیز بتوان پرده ها را باز و بسته کرد. موتورها اندازه های چندان بزرگی ندارند و به راحتی در میان پرده یا داخل کناف و… پنهان می شوند.

انواع پرده هوشمند

انواع پرده هوشمند

هزینه هوشمند سازی پرده

هزینه هایی که برای هوشمند سازی پرده های محیط خانه، کار، هتل یا… صرف می شوند، بسیار کمتر از مزایا و امکانات حاصل از این پرده ها است. قیمت پرده هوشمند به عوامل متعددی بستگی دارد که از جمله این عوامل عبارتند از:
اندازه پرده
جنس پرده
نوع پرده هوشمند
نوع موتور و منبع تغذیه نصب شده
برند پرده و موتور
تعداد تجهیزات به کار رفته

مراجعه به پزشک
در مطالب فوق به بررسی انواع پرده هوشمند و مزایا، کنترل برقی و نحوه نصب این نوع پرده ها پرداخته شد. انواع پرده هوشمند در مدل های پرده های رولی، کنار بازشو و سایه روشن دسته بندی می شوند. از مزایای این نوع پرده ها می توان به آسانی باز و بسته کردن، کنترل از راه دور، کاهش انرژی و افزایش امنیت اشاره کرد. خانه هوشمند کوییک لینک، با هدف اتصال سریع، طراحی منحصربه فرد و اقتصادی و با داشتن کادری مجرب، تجهیزات مرغوب و با کیفیتی را در طراحی هوشمند سازی مکان های مورد نظر، استفاده می کند. در خانه هوشمند کوییک لینک با بهره بردن از فن آوری های نوین دنیا می توانید خانه ای امن و مدرن داشته باشید.